V.V. Racing Boys

Welkom op 't Vreek

header photo

Blog posts : "Nieuws"

Laatste wedstrijd

Op 19 juni 2022 heeft ons huidige 1e elftal zijn laatste wedstrijd gespeeld. Door een tekort aan spelers zijn wij genoodzaakt om dit elftal terug te trekken uit de competitie.

V.V. Racing Boys houdt echter niet op te bestaan! Wij beraden ons op alternatieven voor de toekomst. Bij God en Vrèèk is alles muggelik. Wordt vervolgd!

Go Back

Corona protocol

Het corona protocol is niet langer meer van kracht. Uiteraard blijven de richtlijnen vanuit de overheid gelden.

Go Back

Jaarvergadering

De jaarvergadering voor leden wordt gehouden op vrijdag 1 oktober en vindt plaats in de kantine van ons clubgebouw. De vergadering begint om 20.15 uur. Wij verzoeken u tijdig aanwezig te zijn. Indien u verhinderd bent zou het fijn zijn als u dat even doorgeeft aan Toon Adriaans of Ronald Manders. 

Go Back

Corona protocol

Beste sportvrienden,

Na een bizarre afsluiting van seizoen 2019/2020 mogen we de komende weken weer in teamverband aan de voorbereiding gaan beginnen voor het nieuwe seizoen. Helaas vernemen we allemaal uit de media dat het COVID-19 virus op verschillende plekken in Europa alsook in Nederland weer opnieuw de kop op steekt. Om te waarborgen dat onze leden niet besmet raken of anderen besmetten, heeft het bestuur een aantal preventieve maatregelen uitgevaardigd. Het bestuur doet een dringend beroep op alle leden om hierin hun verantwoordelijkheid te nemen. Doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor onze kwetsbare ouderen!! In Oost-Brabant kent iedereen wel iemand die al het nodige heeft meegemaakt of waarvoor het Corona virus zeer ernstige, soms zelfs fatale gevolgen heeft gehad! Het bestuur vraagt ieder lid vanaf 18 jaar die ons sportpark bezoekt zich te houden aan bijgaand corona protocol. Wij vertrouwen erop dat eenieder hierin zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt.

Alvast héél véél sportplezier toegewenst. En... blijf gezond!!

Bestuur V.V. Racing Boys

Go Back

Thieu Brabers overleden

Op 6 april 2020 is onze erevoorzitter Thieu Brabers op 73-jarige leeftijd overleden. Thieu was vanaf 1967 (2 jaar na onze oprichtingsdatum) een graag gezien lid van v.v. Racing Boys. Zo was Thieu o.a. 18 jaar onze zeer gewaardeerde voorzitter. Met zijn tomeloze inzet, zijn bestuurlijke deskundigheid en zijn enorme passie heeft Thieu uitermate veel voor zowel de opbouw als de continuïteit van onze vereniging betekend. Wij zullen Thieu daar altijd heel dankbaar voor blijven.

Go Back

Coronavirus

Op 31-02-2020 is door het kabinet een verlenging van de maatregelen tegen het coronavirus aangekondigd. De KVNB heeft hierop besloten de competities van het amateurvoetbal 2019-2020 niet meer te hervatten.

Wat betekent dit voor Racing Boys?

  • De kantine is tot nader orde gesloten
  • Het is ook niet toegestaan om te trainen, ook niet in kleinere groepen
  • Alle overlegvormen (bestuursvergaderingen, afspraken met derden) zijn uit de agenda's gehaald
  • De geplande seizoensafsluiting op 23 mei 2020 gaat mogelijk niet door
  • Het bestuur beraadt zich op de effecten voor het komende seizoen

Het is een bijzondere tijd waarin we nu leven. Gezondheid gaat boven alles. Laten we met zijn allen de overheidsmaatregelen blijven naleven zodat we dit virus zo snel mogelijk kunnen verslaan!

Bestuur v.v. Racing Boys

Go Back

Huldiging jubilarissen

Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsborrel van v.v. Racing Boys op zaterdag 4 januari 2020 zijn de jubilarissen gehuldigd. Benny van Limbeek en Jan Swinkels zijn beide 50 jaar lid van de vereniging. Annie Engelen en Wim Manders zijn beide 40 jaar lid van de vereniging. De vice-voorzitter reikte de bijbehorende legpenning uit. Wim Manders ontbreekt op de foto.

Go Back

Bekendmaking sportman van het jaar

Tijdens de nieuwjaarsborrel is tevens de sportman van het jaar 2018-2019 bekend gemaakt: Mark van Lieshout. Mark ontving de wisseltrofee uit handen van de vice-voorzitter

Go Back

Bestuur

Tijdens de jaarvergadering is Antoon Reijnders herkozen als voorzitter. Antoon Adriaans is herkozen als bestuurslid en Gerard Lenssen is afgetreden. Racing Boys bedankt hem voor de inzet van de afgelopen jaren.

Go Back

Jaarvergadering

Op 4 oktober 2019 zal in de kantine van ons clubgebouw de jaarvergadering plaats vinden. Alle leden zijn hierbij van harte welkom. De vergadering begint om 20.15 uur. Wij verzoeken u tijdig aanwezig te zijn. Indien u verhinderd bent zou het fijn zijn als u dat even doorgeeft aan Toon Adriaans. Hiernaast kunt u bij 'Mededelingen' desgewenst de stukken raadplegen.

Go Back

Seizoensafsluiting

Zondag 26 mei speelt ons eerste elftal om 11.00u thuis tegen ASV'33 3 en ons tweede elftal speelt om 10.00u uit tegen ZSV 5. Na afloop van de thuiswedstrijd zal DJ Phoolie zorgen voor een mooi feestje!

Go Back

Huldiging jubilaris

Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsborrel van v.v. Racing Boys op zaterdag 5 januari 2019 werd onze jubilaris gehuldigd. Peter Derks is 40 jaar lid van de vereniging! Voorzitter Antoon Reijnders reikte de bijbehorende legpenning uit.

Go Back

Racing Boys 1 kampioen!

Zondag 20 mei is Racing Boys 1 kampioen geworden in de 5e reserve klasse. Door met 4-1 van Griendtsveen/Helenaveen 1 te winnen zijn de Boys niet meer in te halen door de concurrenten. Het feest werd, zoals gebruikelijk op 't Vrèèk, uitbundig gevierd!

 

Go Back

Kampioenswedstrijd en seizoensafsluiting

Go Back

Huldiging jubilarissen

Racing Boys huldigde zaterdag 6 januari drie jubilarissen tijdens een druk bezochte nieuwjaarsborrel. Thieu Brabers en Huub Slijpen zijn 50 jaar lid, Christian Maas is 25 jaar lid van Racing Boys. Voorzitter Antoon Reijnders reikte de bijbehorende legpenningen en bloemen uit.

Go Back

Carnavalsprogramma

Go Back

Nieuwjaarsborrel

Go Back

ED: "Racing Boys ademt sfeer en gemoedelijkheid uit"

Op 5 november stond er een artikel over Racing Boys in het Eindhovens Dagblad. Klik hier om het artikel te lezen!

 

Go Back

Sportplaatjesactie Racing Boys op woensdag 25 okt van start bij Jumbo Deurne!

Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf woensdag 25 oktober ontvangen klanten van Jumbo Deurne Stationsstraat en Jumbo Deurne Schelde bij €15,-  aan boodschappen (exclusief tabak en emballage) een setje met Racing Boys- sportplaatjes gratis.

Sparen en bewaren in het unieke Racing Boys-verzamelalbum

Alle sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor Racing Boys ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een eigen verzamelalbum verstrekt!

Deze gratis albums worden vanaf zaterdag 25 oktober op de vereniging verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van Racing Boys. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Deurne Stationsstraat of Jumbo Deurne Schelde.

Namens het bestuur van Racing Boys en beide Jumbo’s, veel spaarplezier toegewenst!

 

Go Back

Schrijf je nu in voor de voetbalquiz

Go Back

20 blog posts