V.V. Racing Boys

Welkom op 't Vreek

header photo

Blog posts : "Nieuws"

Jaarvergadering

Op 4 oktober 2019 zal in de kantine van ons clubgebouw de jaarvergadering plaats vinden. Alle leden zijn hierbij van harte welkom. De vergadering begint om 20.15 uur. Wij verzoeken u tijdig aanwezig te zijn. Indien u verhinderd bent zou het fijn zijn als u dat even doorgeeft aan Toon Adriaans. Hiernaast kunt u bij 'Mededelingen' desgewenst de stukken raadplegen.

Go Back

Seizoensafsluiting

Zondag 26 mei speelt ons eerste elftal om 11.00u thuis tegen ASV'33 3 en ons tweede elftal speelt om 10.00u uit tegen ZSV 5. Na afloop van de thuiswedstrijd zal DJ Phoolie zorgen voor een mooi feestje!

Go Back

Huldiging jubilaris

Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsborrel van v.v. Racing Boys op zaterdag 5 januari 2019 werd onze jubilaris gehuldigd. Peter Derks is 40 jaar lid van de vereniging! Voorzitter Antoon Reijnders reikte de bijbehorende legpenning uit.

Go Back

Racing Boys 1 kampioen!

Zondag 20 mei is Racing Boys 1 kampioen geworden in de 5e reserve klasse. Door met 4-1 van Griendtsveen/Helenaveen 1 te winnen zijn de Boys niet meer in te halen door de concurrenten. Het feest werd, zoals gebruikelijk op 't Vrèèk, uitbundig gevierd!

 

Go Back

Kampioenswedstrijd en seizoensafsluiting

Go Back

Huldiging jubilarissen

Racing Boys huldigde zaterdag 6 januari drie jubilarissen tijdens een druk bezochte nieuwjaarsborrel. Thieu Brabers en Huub Slijpen zijn 50 jaar lid, Christian Maas is 25 jaar lid van Racing Boys. Voorzitter Antoon Reijnders reikte de bijbehorende legpenningen en bloemen uit.

Go Back

Carnavalsprogramma

Go Back

Nieuwjaarsborrel

Go Back

ED: "Racing Boys ademt sfeer en gemoedelijkheid uit"

Op 5 november stond er een artikel over Racing Boys in het Eindhovens Dagblad. Klik hier om het artikel te lezen!

 

Go Back

Sportplaatjesactie Racing Boys op woensdag 25 okt van start bij Jumbo Deurne!

Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf woensdag 25 oktober ontvangen klanten van Jumbo Deurne Stationsstraat en Jumbo Deurne Schelde bij €15,-  aan boodschappen (exclusief tabak en emballage) een setje met Racing Boys- sportplaatjes gratis.

Sparen en bewaren in het unieke Racing Boys-verzamelalbum

Alle sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor Racing Boys ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een eigen verzamelalbum verstrekt!

Deze gratis albums worden vanaf zaterdag 25 oktober op de vereniging verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van Racing Boys. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Deurne Stationsstraat of Jumbo Deurne Schelde.

Namens het bestuur van Racing Boys en beide Jumbo’s, veel spaarplezier toegewenst!

 

Go Back

Schrijf je nu in voor de voetbalquiz

Go Back

Racing Boys terug naar de reserve klasse

Vanaf volgend seizoen zal Racing Boys niet meer uitkomen in de standaard klasse. Het huidige eerste elftal zal in de reserve klasse komen te voetballen. Hierover verscheen op vrijdag 17 februari een artikel in het Eindhovens Dagblad. Dit artikel is hier volledige te lezen.

Go Back

Programma carnaval

Go Back

Huldigingen

Tijdens de nieuwjaarsborrel 7 januari 2017 is Toon Vriens gehuldigd als 25 jaar lid van v.v. Racing Boys en Huub Slijpen gehuldigd als 50 jaar lid. Tevens is Huub, als dank voor zijn vele jaren inzet, uitgeroepen tot erelid van de vereniging. De exclusieve penning werd samen met een bos bloemen overhandigd door de voorzitter.

Toon en Huub gefeliciteerd!

Go Back

Programma nieuwjaarsborrel

Go Back

Eritreeƫr Tedros Debesay in actie voor Racing Boys

Zie hier het artikel dat verscheen in het Eindhovens Dagblad.

Go Back

Prins Rob

Rob van Rijssel is de nieuwe prins van de Deurnese carnavalsstichting De Peelstrekels. Prins Rob I zal samen met zijn prinses Nicole en de prinsjes Bor en Sebas Komende carnaval in Deurne voorgaan. 

Go Back

Clubkas actie

De Rabobank Clubkas actie heeft Racing Boys een leuk bedrag opgeleverd. Het zal goed besteed worden.

Alle stemmers ontzettend bedankt!

Go Back

Seizoensafsluiting

Go Back

Kantine kroegentocht

Go Back

20 Blog Posts